četrtek, 1. oktober 2009

Poročilo iz obiska v osnovni šoli

posted by Tamara Gregorčič

Z Žakom sva se v ponedeljek, 28.9.2009, odzvala na povabilo in obiskala učence od 1. do 5. razreda podružnične osnovne šole Jevnica. Povabili so naju predvsem zato, da pokaževa kako izgleda dogfrisbee.

Še preden smo se z učenci srečali, so naju poznali, saj jim je učiteljica pokazala najine slike in posnetke na you tubu. Na šoli sva prejela lep sprejem, potem pa smo se skupaj odpravili na bližnje nogometno igrišče. Najprej sem jim razložila kaj bova pokazala, lahko so si pogledali frizbije in ščitnike, potem pa sva pokazala najin freestyle program.



Učenci so bili navdušeni, zato so se še sami preizkusili v metanju frizbijev. Nekaterim je šlo prav dobro. Žak pa se je med tem zabaval s pobiranjem frizbijev in jih nosil na kup. Tako nam je tudi prihranil nekaj dela s pospravljanjem. Dve deklici sta v tem času poskušali izvesti najin freestyle program - ena je oponašala Žaka, druga pa mene.


Žak se je med tem časom že malo spočil, zato sva pokazala še malo trikcev, nato pa so mu otroci metali še žogice. Žak se je imel super, saj še ni doživel, da bi se toliko otrok z njim igralo. Žogice jim je kar sam prinašal v roke. Nekaj se jih je opogumilo in mu dalo tudi nekaj pasjih priboljškov. Za konec sva pokazala še nekaj frisbee trikcev, ki so bili otrokom najbolj všeč.





Žak je bil na koncu že kar utrujen in sledilo je božanje z vseh strani...



Žak je bil ta dan dober cirkuški in mečkalni pes, zato so mu otroci podarili super pasjo igračko, nad katero je bil navdušen. Otroci pa mu pravijo: Žak, po priimku junak :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar